skip to Main Content

Celebrating Ella Fitzgerald 100 years – Jazz på Nationalmuseet, København – 5. april 2018

En skøn måde at tilbringe en torsdag aften, i dejligt selskab, med en vidunderlig hyldest til Ella Fitzgerald – en af jazz’ens store stemmer – og med en skøn trio i fine rammer.

Arrangøren, Niels Lan Doky’s International Jazz Collective, havde indtil 2017 til huse på The Standard i Havnegade, og hed ‘The Standard Jazz Club’. Herfra kender jeg flere af aftenens kunstnere, og selvom jeg stadig savner den hyggelige og intime atmosfære i lokalerne på The Standard er jeg begejstret for de forskellige spændende tiltag, som Niels Lan Doky gør for vores jazz-oplevelser. Det er min første jazz-koncertoplevelse på Nationalmuseet, og jeg glæder mig.

Victor Jones Trio består af den amerikanske trommeslager Victor Jones, der er mest kendt for sit samarbejde med Stan Getz, den brasilianske bassist Romulo Durate, og den svenske pianist Calle Brickman, der også tidligere har spillet på The Standard.

På vokal er den amerikanske vocalist Leandra McNair, som fortolkede Nat King Cole’s musik super fint i en koncertrække på The Standard i december 2016.

 

 

Just fabulous … 

 

Back To Top
DanishEnglish