skip to Main Content

Rei Kawakubo – Art of the In-Between – på The Metropolitan, New York – 2. september 2017

REI KAWAKUBO – Fashion/Art

Nogle gange går jeg til en oplevelse – en udstilling eller en event – helt uden forhåndskendskab til det, jeg skal se … og magien i at opleve og blive betaget udfolder sig på en fuldstændig unik og umiddelbar måde. Det at gå til en oplevelse med et åbent sind, som med et barns umiddelbarhed, er spændende og betagende.

Det gjorde jeg ikke helt med den retrospektive udstilling med Rei Kawakubo‘s Haute Couture design, for jeg havde læst noget om udstillingen, og om Rei Kawakubo … og alligevel var det slet ikke gået op for mig – og jeg havde slet ikke helt forstået – hvad der ventede mig på The Metropolitan i New York.

Wow.

Rei Kawakubo’s design er så meget mere end mode … det er kunst. Og som jeg gik udstillingen igennem gennemgik mit indre en unik proces af både ny oplysning, ny forståelse og stor ny beundring og betagelse .. hvor jeg opdagede, eller hvor det gik op for mig, hvad det er jeg ser … kunst …

Fotos er desværre ikke altid fyldestgørende (og nedenfor er blot et lille udpluk) … men videoen under The Met’s præsentation af udstillingen er meget illustrativ.

 

 

 

Back To Top
DanishEnglish