skip to Main Content

Kunstsalon København K – d. 2. marts 2019

Endnu en gang havde de skønne kvinder Mette Helena Rasmussen og Anne Aarsland indbudt til Kunstsalon, denne gang i KBH K, hvor en skøn, højloftet, høj stueplanslejlighed lagde adresse til Kunstsalonen.

Jeg har været på Kunstsalon Amager og på Østerbro, og nu også på denne fine kunstsalon i Dronningens Tværgade.

Det er et skønt og sjovt initiativ, og initiativtagerne har heldigvis rigtig stor succes med salonerne, allerede fra den første på Frederiksberg, og også med salonen i Århus i efteråret, og det må nu anses at være et særdeles veletableret koncept.

 

Jeg er ikke ene om at synes at det er rigtig sjovt og inspirerende at se kunst på denne måde (der havde været henved 500 mennesker til ferniseringen fredag), og det giver i hvert fald mig en masse gode ideer, både til hvordan jeg hænger op, og til hvordan jeg har mulighed for at mikse forskellige udtryk og materialer og formater.

Og endelig er det ret skønt at have mulighed for at træffe kunstnerne og kvinderne bag salonerne, Mette Helena og Anne, som altid har tid til at fortælle og forklare om værkerne og om konceptet.

 

Jeg glæder mig allerede til den næste Kunstsalon på Frederiksberg i Fuglebakke-kvarteret i maj.

Just Fabulous … 

Back To Top
DanishEnglish