skip to Main Content

Just Fabulous .. kunst og kultur, og alt andet, der er ‘just fabulous’ …

Just fabulous ..

Jeg elsker og interesserer mig for stort set al kunst, for kultur, for mode, for arkitektur, for historie, for musik og skønne madoplevelser. Jeg elsker alt der er skønt og smukt og interessant og spændende, og jeg synes at de fleste ting og steder, jeg oplever, er vidunderlige, øjenåbnende og smukke. Jeg bestræber mig så vidt muligt på at fylde livet med skønne og smukke oplevelser.

Jeg elsker at rejse og at opleve og sanse, og jeg bliver glad, opløftet og beriget .. af mine oplevelser og på mine rejser og i mødet med naturen og menneskene og arkitekturen og kulturen og musikken.

Jeg er vild med naturvidenskab ..  fra skønheden i astrofysikken til skønheden i geologien, biologien, naturen .. og jeg bliver begejstret over alt jeg erfarer og oplever.

Jeg ser mig selv som ‘Oplevelsesrejsende i kunst og kultur’, og jeg lader mig berige af alt, der er berusende, berigende og skønt .. alt det, der er ‘just fabulous’ ..

Just Fabulous er min personlige ‘journal’, mine anbefalinger og mine noter til mig selv og mine rejsefæller .. enjoy …

Back To Top
DanishEnglish