skip to Main Content

Louisiana – d. 20. januar 2019 .. sidste dag på ‘Månen’, Cecily Brown, Dea Trier Mørch, Elemental

Jeg nåede at gense den skønne udstilling på Louisiana – ‘Månen’ – en sidste gang – sidst på eftermiddagen, og det var en smule vemodigt at skulle sige farvel til den udstilling .. til gengæld fik jeg lejlighed til at kigge lidt nærmere på Cecily Browns værker – læs mere om Cecily Brown her og Louisiana’s egen omtale her.

 

Jeg fik også lejlighed til at se Dea Trier Mørchs værker – et dejligt gensyn – læs også Louisiana’s omtale af udstillingen her.

Dea Trier Mørch var både grafiker og forfatter, og hendes grafiske værker er både tidstypiske og helt særlige. Hendes udtryk er så genkendeligt, og jeg kender ikke til andre kunstnere, der så konsekvent har arbejdet på den måde med netop det realistiske udtryk – læs mere om Dea Trier Mørch her.

Fotos følger ..

Jeg ville snige mig til at kalde hende en feministisk revolutionær eller revolutionær feminist, men i realiteten var hun en ‘kunstner i tiden’ .. en tid, som var præget af både en ny slags feminisme og en ny slags revolutionær tankegang og approach og aktivitet.

 

Afslutningsvis fik jeg også set udstillingen Elemental .. en af Louisianas fine arkitektur udstillinger, som på grund af deres format giver et så fint og fyldestgørende indblik i emnet, at også helt udenforstående (som er man dumpet lige ned fra ‘Månen’) kan se og forstå essensen i emnet og udstillingen.

Louisiana har så mange flotte og relevante og forskelligartede udstillinger – samtidig – at det altid er muligt at se noget nyt. Jeg glæder mig rigtig meget til næste udstilling, der åbner den 28. februar .. Pippilotti Rist ..

 

Just Fabulous ..

 

Back To Top
DanishEnglish