skip to Main Content

Copenhagen Jazz Festival: Fatman Forever! – Tribute til Master Fatman – Kongens Have d. 10. juli 2019

I marts i år forlod den elskelige tv- og radiovært, DJ, skribent, filantrop, musiker Morten Lindberg os – alt for tidligt. Under kunstnernavnet Master Fatman delte han i mere end 30 år ud af sin glæde og sin kærlighed til musikken og selve livet – og i særdeleshed jazzen, som han både som DJ og radiovært (på Radio 24syv og DR-P8 Jazz) gjorde sit for at hylde.

 

På en helt vidunderlig onsdag eftermiddag under Copenhagen Jazz Festival 2019 havde Master Fatman’s venner inviteret til en Tribute til Master Fatman i Kongens Have i København. Master Fatman – aka. Morten Lindberg – var en ener, og han satte sit helt eget unikke præg på musiklivet i Danmark. Og Fatman Forever! tog form som en formidabel hyldest.

I en skøn stemning af kærlighed og taknemmelighed, og hjulpet rigtig godt på vej af det virkelig dejlige sommervejr, var de mange tusinde fremmødte opfyldt af medmenneskelighed, sympati, sjælero og taknemmelighed. Og ikke mindst glæde. Børn, unge, voksne med og uden børn, ældre .. og alle nød musikken og samværet og den legende glæde, som sommer-kælent viklede sig om arrangementet.

Tak til Master Fatman for at insistere på at sprede kærlighed, bl.a. igennem musikken. Tak til Master Fatmann for at insistere på at vise os en vej i kærlighed.

Tak.

Læs mere om Master Fatman aka. Morten Lindberg bl.a. her , og se DR’s program om ham her på DR.dk (hvor det også er muligt at finde radioprogrammerne Jazzmosfæren, P8 Jazz Live m.fl.)

Læs også om ‘lyttesession’ på SMK, hvor Morten Lindberg talte om Sonja Ferlov Mancoba’s kunst i anledning af SMK’s udstilling af hendes værker her.

Update d. 4.2.2020: Se også hyldestprogrammet i DR koncerthuset i løbet af 2020 – kan findes på koncerthusets hjemmeside.

Back To Top
DanishEnglish