skip to Main Content

Københavner-kunst-salon – 17. marts 2018

Hurra! og hvor er det bare skønt og dejligt – Københavner-kunst salonen på Amager 16.-22. marts – når der sker noget som er så berigende og dejligt anderledes. I et privat kunstner hjem har ejeren af hjemmet sammen med 35 andre kunstnere ophængt en stor variation af deres kunst, og hvor er det er skøn ide.

Den tætte og varierede ophængning er til stor inspiration, ophængningen giver en rigtig dejlig hjemlig og nær følelse og varme, og følelsen af, at værterne/initiativtagerne også synes det er sjovt og hyggeligt er rigtig dejlig og man føler sig meget velkommen.

Værkerne var ophængt ganske tæt i alle rum, fra entre/gang og stuer til køkken og der var rigeligt at se på, både malerier, skulpturer, dekorationer.

Jeg havde læst om Københavner-salonen i ‘I-Byen’-tillægget i Politiken, og følte mig straks inspireret til at tage af sted. I det hele taget er det at tage kunsten ud af gallerier og ind i privaten, en sjov og rigtig god ide, som supplement til gallerierne.

Jeg talte med en af værterne, som fortalte, at de havde haft gæster langt ud på gaden ved åbningen dagen før, og en del af værkerne var også allerede blevet mærket med en lille rød prik, der indikerede at de allerede var solgt.

Jeg glæder mig til næste gang, der afholdes Københavner-Kunst-salon.

Se artiklen i Politiken her

Back To Top
DanishEnglish